Kroon op mijn werk

27 november 2023

Mijn eerste boek over…

Met gepaste trots presenteer ik mijn eerste boek. ‘Bouw de boomhut van je dromen’ is het resultaat van 15 jaar ontwerpen en bouwen. Het is een groot vierkant boek geworden (28 x 28 cm) met een harde kaft, bijzondere lay-out en druk (voel maar eens aan de touwbrug op de voorkant!), leuke verhalen en heel veel tips en tricks. Behalve prachtig beeld van grote en kleine boomhutten staan er ook foto’s in van details die mijn boomhutten zo typeren.

Recepten

In coronatijd werd ik benaderd door Rebo Publishers: of ik een boek wilde maken over mijn jaren als bouwvrouw. In die periode was ik bezig met het voorbereiden van masterclasses boomhutbouwen en het vastleggen van mijn ‘best practices’ in de vorm van ‘recepten’. Die kwamen goed van pas bij het maken van het boek. Het proces van teksten bedenken en schaven, schaven, schaven was leuk en leerzaam. Dat was eens wat anders dan een hut bouwen! Pratend met mijn ghostwriter aan de keukentafel zag ik bovendien hoe ik ben gegroeid in mijn vak, zowel als bouwer als ontwerper.

 

Voor het hele gezin

‘Bouw de boomhut van je dromen’ is gebaseerd op de meer dan 130 hutten die ik – tot dusverre – heb gemaakt. Het is ook een boek over hoe ik het roer heb omgegooid na een carrière in het bedrijfsleven. Elk lid van het gezin kan er iets leuks of nuttigs uithalen. Of je nu op het punt staat om zelf ‘iets anders’ te gaan doen in je leven of je een hideaway wilt bouwen in eigen tuin. Met mijn recepten kan iedereen de hut van z’n dromen maken.

 

Cadeautip 

‘Bouw de boomhut van je dromen’ is een echt cadeauboek! Of het nu voor jarige is, onder de (kerst)boom, in ‘de schoen’ of gewoon om het (buiten) leven te vieren. Je zult er gegarandeerd mensen blij mee maken.

Te koop bij de boekhandel of online Bol.com